Beoordelingen van Vlaams Friethuis de Meeuw Katwijk aan Zee

Recente recensies

5.0
Edith
vandaag

Alles top.

Jan
vandaag
Jan
gisteren

Lekker weer...

Alicia
gisteren

Smaakt ontzettend lekker!

Roberta Huizinga-Knight
27 januari 2023

Altijd snel en heerlijke patat en die kroketten zijn allemaal lekker!

John
27 januari 2023

Lekkere patat en snacks.

Heleen
22 januari 2023

Fantastische frietjes, heerlijk stoofvlees

geert bekker
21 januari 2023
Martin.b
21 januari 2023
H. Hendriks
21 januari 2023

Inderdaad lekkere patat...flinke hoeveelheid en stond precies op tijd klaar. Goeie snacks ook....

Miranda Harteveld
21 januari 2023

Super lekker patat, kipnuggets en burgers. Ook het stoofvlees is om je vingers bij af te likken!

Cees
21 januari 2023

Haal hier m’n patat, omdat het erg lekker is. En je krijgt een hoop, we hebben altijd genoeg. Erg prettige en goed gemutste mensen

Kees
17 januari 2023

heerlijke friet en makkelijk online te bestellen

Jan
16 januari 2023

Was weer heerlijk. De beste patat van de regio!

Ruth
15 januari 2023

Pure producten, lokaal en goeie kwaliteit!!

Frank
15 januari 2023

Eenvoudig te bestellen, vriendelijk personeel, keurig op tijd klaar en echt heerlijke patat!

Anette
14 januari 2023
Niels
14 januari 2023

Patat top, snacks top. Aandachtspuntje: snack was verzopen in saus. Liever apart.

Ton Kroone
14 januari 2023

Prima frites en netjes op tijd

Jan
13 januari 2023

Alles was weer top! Aanrader!

Wijna
13 januari 2023

Heerlijk gegeten weer!

Patricia
12 januari 2023

Jammer dat de kinderfriet vergeten was en ik terug kon komen. Vervolgens moesten de frietjes nog gebakken worden en zou ik 10 min moeten wachten maar aangegeven dat dan mijn andere eten wat ondertussen al in de auto stond koud zou worden. Heb uiteindelijk maar gewone friet mee gevraagd. Maar verder heerlijk gegeten!!

Schouten
8 januari 2023

Op tijd, heerlijke friet, grote portie, lekkere snacks. Online bestellen verliep prima.

N van der Meij
8 januari 2023

Was heerlijk!!! Een - puntje is dat de verpakking van de zak friet niet wordt dicht gemaakt zodat deze tijdens de rit naar huis snel afkoelt

Inge
7 januari 2023

Overheerlijke frietjes, stond direct klaar. Wij komen zeker terug! 💗

Peter
7 januari 2023

Super kwaliteits producten. De frieten zijn ook fantastisch. Echt top!!

C
7 januari 2023

Erg lekkere patat, prima snacks en precies op tijd klaar. Hooguit iets teveel / te dikke augurk op de burger, maar dat is ook het enige.

John
6 januari 2023

Echt lekker en bestelling op de minuut op tijd klaar. Top

vd Kwaak
6 januari 2023

Erg lekkere patat. Patat stoofvlees was voor mij veeeeeeel te veel. De helft zou genoeg zijn. Portie saus was ook niet in verhouding, maar al met al heerlijk gesmuld!!

Jan Hoek
1 januari 2022
Lotte Verdoes
1 januari 2022

Heerlijke patat! Online bestellen en ophalen verliep erg soepel en snel.

Jan
31 december 2022

Heerlijk patatje weer, pindasaus is ook erg lekker. Had nog nooit Samouraisaus geprobeerd, best pittig maar zeker het proberen waard.

Miranda Harteveld
29 december 2022

Heerlijke patat en stoofvlees!

Arie vd Plas
29 december 2022

Was weer top👍👌

Daphne Van der Plas
28 december 2022

Top patat en snacks. En de burger was ook fantastisch lekker!

Ada Maagdelijn
24 december 2022

Het was allemaal weer heerlijk !!

Jolanda
24 december 2022

Het blijft super, zowel de kwaliteit als services.

Eva
24 december 2022
Duijvenvoorde
23 december 2022
Guijt
23 december 2022

Was weer heerlijk!! Vriendelijk personeel

Jeanette van der Marel
22 december 2022

Patat was erg lekker, we kregen het niet eens op zoveel. Wel jammer dat ik betaald heb voor een slaatje en dat deze er niet bij zat.

Janine
21 december 2022

Super goed lekker gegeten!

Anita Booi
21 december 2022

Heerlijke friet en snacks! Vriendelijke bediening 😊

Martin
20 december 2022

Beste friet van Katwijk. Hamburgers ook top.

Anita Zonneveld
19 december 2022

De patat was heerlijk en de kroketten super lekker. Bij de kaassoufflé was de kaas niet goed gesmolten. Maar dat was niet heel erg hoor.

Bram Ouwehand
19 december 2022

Makkelijk online te bestellen. En heerlijke friet.

André Kuijt
19 december 2022

Super

Ina van Duijn
18 december 2022

De friet is heerlijk De burgers ook

Hendriëtte
18 december 2022

Nergens eet je zulke lekkere patat als bij de Meeuw. Alles was weer heerlijk zoals altijd!

Haasnoot
16 december 2022

Top service!! Bestelling online geplaatst , netjes mailtje met tijd wanneer bestelling klaar was en ook nog eens heerlijke friet !! Toptent!!

Dave Mastenbroek
14 december 2022

Verse en lekkere producten, goede porties, vriendelijk personeel!

Tiago van der Puij
14 december 2022
Van der plas
12 december 2022
Guijt
10 december 2022
E Zuijderduijn
10 december 2022
Clementine
10 december 2022

We hadden van te voren online besteld. Bij binnenkomst was het mega druk. Maar na nog geen 10 seconde wachten, werd mijn naam omgeroepen! De bestelling was klaar. Bij thuiskomst was het nog heerlijk warm/ heet. We hebben genoten. Aanrader voor een volgende keer!

Jan
10 december 2022

Heerlijk weer! De overgebleven patat, het zijn GROTE porties, kun je bewaren en opbakken voor heel erg lekkere gebakken aardappeltjes. Het is gewoon een top aardappel.

de Boer
9 december 2022
Cora van Beelen
7 december 2022

Het was weer super lekker

Marianne brussee
6 december 2022

Heerlijke friet en goede snacks. Prima service na bestellen online.

Noud
5 december 2022
Robert de Lange
5 december 2022

Werelds!!

Jerry
5 december 2022

Top friet, aanrader!

Florine
4 december 2022

Lekker gegeten bestelling precies op tijd?

.
4 december 2022

Broodje bamihap besteld, helaas geen broodje gehad! Wel voor betaald

Geertje
3 december 2022

Super lekkere friet met heerlijk zacht stoofvlees 👌

Jolanda
3 december 2022

Zoals altijd weer heerlijk, en goede service. Top!!

Beelen
3 december 2022

Wederom gesmuld! Kwaliteit blijft top! Complimenten

Joel
30 november 2022

Lekker patat en snelle service

Angela
29 november 2022

Beter gewend. Helaas was de sate al koud. (Saus zat apart) En de bestelde doorgebakken kleine friet was niet perse doorgebakken helaas. Hopelijk volgende x weer zoals gewend!

Kuijt
26 november 2022

Super snelle service en heerlijke producten. De patat staat bij ons op nummer 1.

Jan en Nelleke Hoek
24 november 2022

Alles was top!!!! Eerste maar zeker niet de laatste x

W K
24 november 2022

Ik had een patat stoofvlees waar heel veel mayonaise op zat!! Dat had ik niet besteld en het stond ook niet op de bon. Was niet te eten, jammer want de vorige keer vond ik m heel lekker, de rest was prima.

Truus Twigt
24 november 2022

Wauw, zo lang geleden dat ik zulke heerlijke patat en pindasaus gegeten heb

Jan
22 november 2022

Heerlijke patat, tartaresaus was ook erg lekker icm het stoofvlees, zéér vriendelijke bediening èn alles was op tijd klaar.

G. van Duijn
22 november 2022
Jacco
20 november 2022

Heerlijk gegeten. Zak patat van €10 voor ons gezin met 3 kinderen was net teveel. We gaan hier zeker vaker bestellen.

M. Haasnoot
20 november 2022

Bestelling stond op tijd klaar. Lekkere patat, de loempia was krokant met grote stukken kip. Mss een idee om ook een gezinszak patat à 8 euro aan te bieden, wij hebben aan de zak van 10 euro te veel.

Rick
19 november 2022
Inge
19 november 2022
Sarah
17 november 2022

Heerlijk en heel aardig persoonlijk ontvangen! Verse olie, goede smaak, heerlijk! En ook super vegasnacks. Kan het zijn dat light/ kaliumzout wordt gebruikt? Daar zijn wij niet zo fan van, maar verder is het perfect!

K
17 november 2022

Heerlijk gegeten! Kreeg alleen geen vorkjes en doekjes mee in het tasje, verder helemaal tevreden!

Sandra
17 november 2022

Eten is heerlijk maar toevallig 2x redelijk snel achter elkaar eten besteld en 1ste x iets vergeten maar kwam daar op tijd achter en gisteren wederom iets vergeten maat zag dat gelukkig tijdens t inpakken van t eten :)

Eiline
16 november 2022
Bertha Hoek
16 november 2022

Uitstekend!!!

Lisa
16 november 2022

De hele familie heeft genoten van de patat met stoofvlees. Dankjewel!

Richard
14 november 2022
Jaap plug
12 november 2022

Top

Wijna
11 november 2022

Echt heerlijk gegeten, patat stoofvlees is een echte aanrader! Alles is van zeer goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Cees
10 november 2022

Heerlijke patat met stoofvlees

Lisa
10 november 2022

Enorm genoten van het heerlijke eten!

S v d Plas
10 november 2022

De friet en frikadel zijn top ,maar de milkshake vondt ik iets te zoet

Julia
10 november 2022
Anita Booi
9 november 2022

We hebben heerlijk zitten eten met de collega’s op kantoor vandaag! De friet is absoluut heel lekker!

Jan
9 november 2022
Corien van Delft
6 november 2022
Kiewiet
5 november 2022
Lisette
5 november 2022

Heel lekkere frites, stoofvlees is ook heerlijk. Vriendelijke bediening. Als we weer in Katwijk zijn komen we zeker weer.

Carla
4 november 2022

Echt een lekker patatje en de pindasaus is verrukkelijk! En dan de een smakelijke kaassouffle's.Ik ben blij met snackbar de Meeuw!

Sophia
31 oktober 2022
Annika
30 oktober 2022

Heerlijk, perfect gebakken kroket, erg smaakvol!

Spaan
30 oktober 2022

Fantastische en ambachtelijke frieten! Top tent en waar ik zeker vaker ga bestellen!

Matthias
29 oktober 2022

Heerlijke smaakvolle patat en kroketjes, vriendelijke bediening, en ondanks de enorme drukte maar kort moeten wachten.

Peter rovers
29 oktober 2022

Grote bestelling van 23 items besteld en precies optijd gereed gemaakt om af te halen om de afgesproken tijd. Smaak was ook weer fantastisch!

Van der plas
29 oktober 2022
Johan
29 oktober 2022

Goed eten,alleen als je om 17.10 besteld en je kan het pas om 19.10 halen vind ik erg lang. Dat is dan niet eens het ergste want je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het niet te doen, maar als je dan op tijd aan komt en je krijgt je eten pas om 19.35 dan is dit niet fijn.

Bill Wouters
28 oktober 2022

Lekkere patat, knapperig en niet teveel zout. lekkere sate kroket, frikandel speciaal kan beter/specialer

Lisa
27 oktober 2022

We hebben genoten van de heerlijke patatjes stoofvlees, hamburger, saté en snacks als bamihap, kaassouflé en luxe kipnuggets. Heerlijk warm, vers en goed van smaak. Zeker een aanrader!

Karin
27 oktober 2022

In 1 woord top

Neeltje
26 oktober 2022

Heerlijke producten, goedkoop en zeer klantvriendelijk

Jan
25 oktober 2022

Alles was lekker, enig minpuntje was dat de vanilleshake het bananenshake dekseltje had. Wel een goed idee om de smaak op het deksel te schrijven, dus toch weer plus.

Jan pieter
25 oktober 2022

Gewoon top het patatje stoofvlees is geweldig en de kroket is subliem 1 van de beste

Haasnoot
25 oktober 2022

Het was weer heerlijk!!

Edv
24 oktober 2022
Greet van der plas
24 oktober 2022

Het was heerlijk!!

Evelyn Dekker
24 oktober 2022

Online besteld en er werd netjes gecheckt of ik er al was zodat het vers ingepakt werd

24 oktober 2022
Pim
23 oktober 2022

Helaas toch een tegenvaller de patat stoofvlees. Erg weinig vlees maar wel veel jus waardoor de patat halverwege erg sompig werd. Jammer

Huug Ouwehand
22 oktober 2022
Michael
22 oktober 2022

Alles was top, De patat, kipnuggets & balletjes waren bijzonder lekker !! Zeker voor herhaling vatbaar

Bouwe Kuijt
22 oktober 2022

Heerlijke patat en de sate was om te smullen.

Petra
21 oktober 2022

Enig minpuntje was dat we geen vlaamse mayonaise kregen die we wel hebben betaald, maar ach, het smaakte er niet minder om

Barbara
21 oktober 2022

Super lekker stoofvlees en heerlijke patat

Eldert de Jong
21 oktober 2022

Goededag. Heerlijk gegeten van de loempia, Vlaamse frieten en patat met stoofvlees. Ik vond wel dat er niet veel stoofvlees op zat. Voor de 7.30 euro had ik eigenlijk wel wat meer verwacht. Jammer! Het was heerlijk hoor, alleen voor dat geld had het wel wat meer gemogen. Ga zo door met uw snackbar!! Prima voor de rest. Met vriendelijke groeten...

edwin
21 oktober 2022

het zijn allemaal toppers ga zo door

Hendriëtte Hofland
20 oktober 2022

Het was weer heerlijk! De eerste plaats is dik verdiend! Gefeliciteerd!

Van Straten
20 oktober 2022

Helemaal perfect

Marieke
20 oktober 2022

Super leuke friethuis met de lekkerste patat , altijd weer smullen ! Zeker een aanrader 😋

Jan
19 oktober 2022

Onze gasten uit Alphen aan de Rijn en Sassenheim en natuurlijk wij ook vonden de friet heerlijk

Leen Twigt
19 oktober 2022

Ik vind het patat en stoofvlees, pindasaus en ijs super lekker. Herhaling vatbaar.Echt een aanrader. Vriendelijke personeel.Eigenaar. Ik kom zeker terug

Marco
18 oktober 2022

Top kwaliteit! Heerlijk gegeten

Arenda onderwater
17 oktober 2022

Heerlijk!!! Wat een top zaak

Diana schaap
17 oktober 2022

Wauwwww wat een lekkere patat hier ga ik vaker me patatjes halen was heerlijk en kan het iedereen aanbevelen 👍🏻

Roby
17 oktober 2022

Net als altijd , heerlijk :) Fijn dat je online kan bestellen vooraf ook. Eigenaar houd Keurig rekening met persoonlijke wensen , als vegetariër heel fijn! Aanrader dus

Janny Hazenoot
16 oktober 2022
Kees
15 oktober 2022

Altijd erg lekker, zeer vriendelijk personeel.

Geus
14 oktober 2022

Heerlijk verse patat gegeten en goede prijs/kwaliteit verhouding! Kom graag weer een keer terug’

Hoek
13 oktober 2022

Online besteld en zou om 17:50 uur klaar staan. Wij kwamen aan om 17:49 uur en de laatste spulletjes gingen in de zak. Heerlijke verse patat en snacks. Die hamburger..... enorm lekker. Prijs? Perfect.... echt niet duur.

Ronus en Joke
12 oktober 2022

Optijd, veel en lekker.

Tevreden klant
10 oktober 2022

Lekker eten, fijne bediening. Volgende keer wel ff de sate gaar laten worden. Ik schijt zowat mn longen eruit.

V Duijn
10 oktober 2022
Peter
9 oktober 2022

Via de website tijd aangeklikt en rond dat tijdstip was ook alles klaar en dat tijdens primetime! Goeie spullen, wij bestellen hier vaker!

Jacqueline
3 oktober 2022

Super vriendelijk personeel , lekker eten en heerlijk milshakes

Janny Hazenoot
1 oktober 2022
A van tricht
1 oktober 2022

Goede kwaliteit en goede service

Anoniem
29 september 2022

Net als altijd… wéér TOP!

Heemskerk
22 september 2022

In verhouding met andere snackbars in de buurt heel veel geld. Hamburger kip was een slap en nat broodje. Voor dat geld eigenlijk schandalig. Geen patatje erbij, geen slaatje. Dit gaan we niet meer doen helaas.

Robert
21 september 2022

Heerlijke friet, online bestellen werkt super en personeel altijd vriendelijk!

Charlotte
18 september 2022

Goed eten. Niks op aan te merken.

Henricus Spermon
13 september 2022

Bestelling werd ingepakt op het moment dat ik aankwam, zeer fijn. Leuk en vriendelijke medewerkers. Patat en burger waren goed!

Dirk Ouwehand
12 september 2022

Beste patat van Katwijk

A v Duijn
12 september 2022
Nico
9 september 2022
Brussee
7 september 2022

Top

JvdK
7 september 2022
H. van Beelen
3 september 2022

Heerlijke friet en ook de andere zelfgemaakte produkten zijn een aanrader!

Arie
2 september 2022

We hebben heerlijk gegeten. We komen zeker nog een keer terug!

A van Duijn
2 september 2022
Marjon Beelen
26 augustus 2022

Heel goed en lekker en optijd klaar

Anoniem
24 augustus 2022

Vriendelijke enthousiaste eigenaar en goede producten. 👌

Goeie
20 augustus 2022

Gw goed

Lies
14 augustus 2022

Super lekkker! Vooral de pindasaus. Miste helaas alleen iets van mijn bestelling...

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Hoi Lies, Fijn dat het goed gesmaakt heeft. Als je de volgende keer even aangeeft wat er miste lossen we dat op!

Anoniem
14 augustus 2022

Patat en snacks via de website besteld tijdens een drukke stranddag. Het was heel druk bij het Friethuis met klanten en bestellingen. Ondanks dit hadden ze alles onder controle en vriendelijk. De bestelling stond rond het afgesproken tijdstip klaar. 👌 De kwaliteit van de patat en snacks waren zeer goed. Daarnaast nog even een compliment voor de ronde kaassoufle, deze was heerlijk!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel voor de leuke review!

Gert
14 augustus 2022
Aleida Nijboer
13 augustus 2022

Grote keuze vegetarische en vegan snacks. Dat mag ook weleens gezegd. En heel smakelijk. Alles verpakt in kartonnen bakjes en papieren zakken. Top. Bij onze bestelling slechts één plastic zakje voor de mosterd. Goed voor het milieu ook nog dus. Wij zijn heel tevreden.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Wat een leuke reactie, dankjewel!

Elly van der Kraan
12 augustus 2022

Afgehaald en op strand met z’n allen opgegeten heerlijke spullen 👍👍

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Top, dankjewel!

Jeannet
11 augustus 2022

De patat was echt heerlijk, en rest ook

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Super!

Derek Garrelts
10 augustus 2022

Echt een aanrader!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel!

Johnny zwanenburg
10 augustus 2022

Top!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel Johnny!

Anita Zonneveld
6 augustus 2022

De medium patat was minder dan normaal. Andere keren was het toch meer. Het leek nu op een kleine patat. En het was vrij zout. Volgende keer beter

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Hoi Anita,, bedankt voor je review. Dat lossen we de volgende keer op!

Bart
5 augustus 2022

Heerlijke zelfgemaakte patat! De vegetarische kroket is lekkerder als het draadjesvlees is. De zelfgemaakte kaassoufle vd Pollepel zou ook top zijn op het menu.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel voor de tips Bart!

Maritiem
5 augustus 2022

Beste kroketten van het dorp!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Duimpje omhoog! :)

Noa
3 augustus 2022
Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

:)

Frouwke
30 juli 2022

Snelle levering en met ideal betaald, handig als het druk is. Heerlijk gegeten vlaamse friet met broodje hamburger classic. Top!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel Frouwke!

Luisman
29 juli 2022

Heerlijke friet, top snacks, enige minpunt is de pindasaus.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Bedankt voor uw reactie!

Van Duijvenbode
24 juli 2022

Heerlijke patat. Online besteld, je krijgt een tijd en je spullen staan ook op tijd klaar. Een aanrader

Bart
18 juli 2022

Ondanks de drukte top kwaliteit😊

Ivar
17 juli 2022

Lekker eten en prima op tijd afhalen. Wel handig om in het vervolg aan te geven wat vega is, de kroketten en burger zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

We gaan er op letten Ivar, bedankt voor je reactie!

Annette
16 juli 2022

Snelle, goede service en super lekker.

Robin
16 juli 2022
Marry van der Plas
10 juli 2022

Ik was te vroeg, maar geen probleem. Gingen direct aan mijn bestelling beginnen!!

Jolanda Jacobs
9 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Goeie friet en lekkere snacks. En top medewerkers

Ninka de Bruijn - van de Loo
7 juli 2022

Wij zaten op een naast gelegen camping & geen zin om te koken. Online besteld om af te halen. Vriendelijk ontvangst wat een vrolijk en energiek personeel! Schone en nette zaak! En het belangrijkste heerlijke verse Vlaamse friet met schil. Alles netjes klaar op de afgesproken tijd. Goeie zaak!

Anoniem
3 juli 2022
Van Duijn shop
24 juni 2022

Bestellen via de website gaat makkelijk en overzichtelijk. Patat en snacks zijn super lekker! Je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Matthias
18 juni 2022
Lourens
13 juni 2022

Heerlijke patat en lekkere snacks. Vriendelijke service

Johanna
11 juni 2022

Heerlijke patat en snacks !

AG
10 juni 2022

Heerlijke frieten, de lekkerste in Katwijk

Loes
6 juni 2022

Het was een cadeau, we kregen te horen dat het heeeeeerlijk was en zeker voor herhaling vatbaar!

Richard Van het Ende
6 juni 2022

Zeer vriendelijke mensen. Eten was lekker echt een aanrader.

Jan van der Plas
3 juni 2022
Kaatje
29 mei 2022
Kees
29 mei 2022

Makkelijk en overzichtelijk bestellen en betalen, eten was precies op tijd klaar met ophaaltijd die aangegeven was

Carolien
29 mei 2022

De patat was heerlijk en ook de gefrituurde snacks ook! Vega loempia ook erg goed van smaak. Helaas zat de door ons online bestelde pindasaus niet bij de bestelling. Dit was jammer, zeker omdat ik we op een rustig moment bestelden. Daarnaast nog een tip: had fijn geweest als onze vega snacks apart waren verpakt. We twijfelden welke kroket nou de vega kroket was en daarnaast is het fijn als het vlees niet bij de vega producten wordt toegevoegd. De hamburger kreeg goede recensies, maar wij hadden sterk het idee dat deze al voorgebakken was, omdat het vlees niet sappig maar eerder aan de taaie kant was. Dat was jammer!

Sandra
28 mei 2022

Het was weer heerlijk! Eten is zeer goed. Keurig verzorgd en warm. Vriendelijk personeel. Bestelling ook keurig op tijd zoals altijd! Echt een aanrader!

Kees
28 mei 2022

Makelijk online bestellen en op tijd op te halen. Eten is erg lekker en je krijgt altijd voldoende.

N van Duyvenbode
27 mei 2022

Heerlijke friet en vega producten.Je kan gemakkelijk bestelling en keurig op afgesproken tijd klaar. Komen zeker terug.

Wietze Lantinga
27 mei 2022

Super lekkere friet, lekker dik en doorbakken👌

Beelen
27 mei 2022

Het lekkerste patatje stoofvlees! *****

Marja Langmuur
26 mei 2022

Keurig op tijd en het smaakte weer heerlijk!!!!)

Cor Korse
25 mei 2022

Lekker patatje👍👍

Peter
25 mei 2022

Heerlijke friet en kroketten, makkelijk bestellen, flinke porties en aardig personeel!

Erik
20 mei 2022

was weer top!

Anoniem
19 mei 2022

Lekkerste patat.

Ria Van der plas
14 mei 2022

Wij hebben er heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Katwijk. 👍🏻

N van Duyvenbode
13 mei 2022

Heerlijke friet zeker voor herhaling vatbaar

C van Duijn
8 mei 2022

Het was heerlijk.

X
7 mei 2022
Robin
7 mei 2022
Jetty
6 mei 2022

Hard werkende mensen, die heerlijke patat bereiden en andere snack!

Willem
2 mei 2022
De Hoop
27 april 2022

Niks mis mee, al zou de friet (naar onze smaak) iets knapperiger mogen. Verder goede kwaliteit; vooral zo doorgaan!

GPfotografie
24 april 2022

Vanaf het moment dat Hugo zijn Vlaams Friethuis opende, staat hij bij ons gezin op nummer 1.

kees
24 april 2022

lekker eten, op tijd klaar als je het op komt halen na online bestellen. vriendelijke mensen.

Erwin Jonker
21 april 2022

Heerlijke patat!

B zoetemelk
20 april 2022

Wij vinden het heerlijke patat en snacks de loempia is ook heerlijk Blijf zo doorgaan je heb goede spullen

H. van Beelen
19 april 2022

Heerlijke zelf gemaakte friet. Maar ook de andere snacks zijn een aanrader. Alleen de stoofvlees is niet mijn smaak. Maar smaken verschillen.... Zeker een aanrader om te bezoeken.

Verhoef
10 april 2022
J. van der Plas
3 april 2022
Erwin
2 april 2022
Jerry
30 maart 2022
Sandra
29 maart 2022

Lekkerste friet van Katwijk.

jacqueline
28 maart 2022

de lekkerste friet in heel de omgeving aanrader de stoofvlees

Lilian en Berry
28 maart 2022

Onze favoriet :-) Heerlijke friet en snacks!

Lysander
27 maart 2022

Het was weer top!

Van straten
27 maart 2022

Alles was top

Jacob Egmond
24 maart 2022
Arjan
21 maart 2022
Jan
19 maart 2022
Jan
19 maart 2022

Echt lekkere friet!! Zijn geen echte cafetariagangers maar dit was echt super. Ook de kipnuggets waren super. Dat doen we zeker nog een keer.

Beelen
19 maart 2022

Deze patat is zooo lekker! Heerlijk mals stoofvlees ook, aanrader! *****

Roby
19 maart 2022

Helemaal top weer :)

Tessa
18 maart 2022

Nu al fan van deze plek 🙌🏼 Super vriendelijk geholpen en het eten was ook echt goed. Zelf gemaakte satésaus en heerlijke kroketten. Aanradertje!

Angela
18 maart 2022

Lekker friet en snacks! hmm

Wilma
14 maart 2022

Het was weer heerlijk. En de milkshakes zijn ook erg lekker👍🏽👍🏽

M plug
14 maart 2022

Netjes geholpen en kwaliteits spullen

Johanna
13 maart 2022
Marcel
7 maart 2022

Wederom goede patat broodje hamburger ook erg lekkerrrrrr

René vd Spek
7 maart 2022

Heerlijke patat. Wel heel keuze met bestellen😜. Verschillende sauze, erop of apart, doorbakken patat of normaal, met zout of zonder zout enz. Voor een drukke zaak denk ik niet allemaal te doen.

Marcel
28 februari 2022

Lekkere frieten

Martin
27 februari 2022

Eerste keer online besteld ( afhaal ) bij Vlaams friethuis , kan geen min punten bedenken alles klopte en heb dan ook geen klachten vandaar 5 Stere

B Moerkens
26 februari 2022

Met name de kipnuggets (voor de kinderen) waren luxer dan ik had gedacht. Er zit echt filet/vlees in. Kroket was ook mooi gepaneerd en met een ambachtelijke vulling. Wat wel fijn was aan de website is dat je kan bestellen en vervolgens de bestelling kan ophalen. (Tip) gebruik foto's van wat jullie zelf maken voor op de website en een rits voor bij google maps kan ook geen kwaad. Zat zelf op vakantiepark en na de eerste avond voor een portie voor de kids wilde ik wel op de laatste avond terugkomen om lekker vlaamse frites te halen als afsluiting.

Roby
26 februari 2022

De vegan bitterballen waren heerlijk !

Huib
21 februari 2022

Heerlijke friet met stoofvlees gegeten. Alsof je in Brabant op vakantie bent. Ga zo door Hugo!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Wat een leuke reactie, dankjewel!

Van rijn
21 februari 2022

Heerlijk vers , en lekker ! De Vega burger word gelukkig Helemaal apart van de "echte burgers" bereid zodat je er met een gerust hart van kan genieten:) de handgemaakte Vega loempia is ook een aanrader. Zeer uitgebreide Vega kaart, zie je niet veel . Super tevreden

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel voor je toffe review!

Martijn
17 februari 2022

Zeer te spreken over de vegan opties. Ragoutkroket en patat was top. Hopelijk in de toekomst nog meer vegan opties. Ik zag nl dat de loempia en bamischijf wel met dierlijke producten verwerkt zijn.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Hoi Martijn, De bamihap en Loempia zijn inderdaad vegetarisch en niet vegan. We zijn met meer producten bezig! Wist je dat oa onze Beyond Burger en oesterzwam kroket wel vegan zijn? Groet, Hugo van de Meeuw

Peter Jansen
16 februari 2022

Heerlijke dikke en krokante frites.

Cor
13 februari 2022
Johanna
11 februari 2022

Heerlijke friet !!!

Mason
6 februari 2022
Peter Jansen
6 februari 2022

Prima Vlaamse frites. Heerlijk krokant, smaakvol en prima struktuur. Vriendelijke en snelle service!

van Haeften
6 februari 2022
Lysander
5 februari 2022

Goed eten en vriendelijk personeel!

Margriet Messemaker
5 februari 2022

Het was heerlijk, vooral de hamburger was lekker!

William
3 februari 2022

Snel, vriendelijk en lekker!!

Liesbeth
3 februari 2022

Heerlijke friet, pindasaus top! Heerlijk gegeten, komen zeker terug!

W
31 januari 2022

W.van duijn

van der Plas
30 januari 2022

Wat een heerlijke patat!!! De snacks waren ook heel goed( bamiblok, frikandel, kaassoufle) en een hele lekkere pindasaus.

H
28 januari 2022

Toptent, vlot geholpen. Goede kwaliteit

Aria ravensbergen
27 januari 2022

Super gegeten

ouwehand
26 januari 2022

de patat was heerlijk

Jacobs
24 januari 2022

Heerlijke patat en ook het broodje hamburger was erg goed. Voor herhaling vatbaar!! Ook makkelijk dat je online kan bestellen

Leo van Duyvenboe
23 januari 2022

Heel gemakkelijk een bestelling te plaatsen prima kwaliteit en gereed op de afgesproken tijd

Aad van den Eijkel
23 januari 2022

Super lekker en van te voren bestellen , ophalen en het staat klaar als je komt. Super.

Jacqueline
22 januari 2022

Heerlijke patat, vers en het blijft knapperig en genoeg snacks om uit te kiezen. Fijn dat je online kan bestellen en er aangegeven wordt hoe laat de bestelling klaar is. Leuke bediening.

C Dijkhuizen
22 januari 2022

je vraagt om portie patat zit alles in 1 zak vind ik niet fijn saus wat je op de patat besteld zit in bakje erbij niet erg op zich maar had helaas niet alle saus erbij gekregen en je besteld voor een tijd en moet je nog 15 min wachten op je bestelling . maar de patat en snacks wat we hebben gegeten was goed .

Kees Nijgh
22 januari 2022

Patat en snacks waren heerlijk, stoofvlees was veel te waterig, het leek wel soep.

Bart Verdoes
22 januari 2022

Heerlijke verse frieten. Jammer dat we ipv 2 x vegetarische bitterballen 2 x een kroket kregen. Wel bij opbellen direct opgelost. Super dat er veel vegetarische snacks zijn. Nog zelfgemaakte kaassouffle toevoegen? Zie die vd Pollepel. De pindasaus is te zoet. Meer sambal er in.

Truus
21 januari 2022

Heerlijke frietjes !!!!!

Klaas
21 januari 2022

Was top, heerlijke frieten!

Marijke
21 januari 2022

Wat een heerlijke zak friet hadden we. Heerlijk in combinatie met het stoofvlees. Ik kom zeker terug.

Gast
16 januari 2022

Helemaal goed en lkkr. Een minpuntje wat dunnere Pindasaus

Petra
16 januari 2022

Patat en snacks top voor n prima prijs!

Aria ravensbergen
16 januari 2022

Heerlijk patatje en zeer vriendelijk geholpen !!! Veel keuze in vega snacks

Martijn
16 januari 2022

Prima service en vooral goed personeel!

Michel Driebergen
15 januari 2022

Makkelijk bestellen goede patat en snacks Vrienden bediening

Amerik
15 januari 2022

Heerlijke vlaamse friet. Ruim assortiment snacks! Makkelijk online bestellen en afhalen!

Anoniem
13 januari 2022

Top! online bestelling Bestelling afgehaald. Vriendelijk personeel Lekker eten! Tip: Het broodje van het broodje hamburger mag wel iets warmer zijn.

wil van duijvenvoorde
10 januari 2022

Wij werden verrast door de goede kwaliteit van de frites en de handgemaakte loempia!! Ook de pindasaus is een aanrader. Heerlijk!

Siebe
10 januari 2022

Lekker frietje en een uitstekende kroket. Makkelijk online bestellen en op de afgesproken tijd gereed.

MM van den Berg
9 januari 2022

Helemaal Top!

R.
9 januari 2022

Goede kwaliteit, jammer dat we er thuis pas achter kwamen dat de saus niet bij de bestelling zat

kees
8 januari 2022

Kwaliteit is prima. Aandachtspunt is wel gelijktijdige bereiding van producten zodat deze alle warm afgeleverd worden.

Lina
6 januari 2022

Heerlijk gegeten, voldoende friet, goed op smaak, vriendelijk personeel

Martina
2 januari 2021

Mijn bestelling was stipt op tijd klaar! Heerlijke frieten en lekkere snacks. Milkshakes op het menu zou fijn zijn. :)

J.Guijt
30 december 2021
Berfelo
29 december 2021

Erg lekkere vlaamse frieten net zoals de snacks en de hamburgers! Als we weer eens in Katwijk aan Zee zijn, zullen we zeker hier weer wat van jullie eten! Een waardige opvolger van de Heeren van Katwijck!!!

Fam. De Groot
24 december 2021

Wij hadden bij Vlaamse friet de brede frieten verwacht, wat niet het geval bleek te zijn. De friet is echter heel erg goed, en ook de (Vlaamse) sauzen zijn fijn voor de variatie. Verder is het stoofvlees subliem, dat gaan we zeker vaker halen. Wij haalden onze friet vroeger altijd trouw bij Lef (was echt top), maar sinds de overname door Frietbar is de kwaliteit zeer wisselvallig geweest en te vaak erg matig. Wij kunnen erg van goede friet genieten en halen onze friet voortaan bij het Vlaams Friethuis, wat een aanwinst!

L van duijn
24 december 2021

Heerlijk gegeten ! Voor herhaling vatbaar

Arenda
24 december 2021

Lekker gegeten service was top 👍🏼 Kaassoufle heerlijk !

Van Rijn
19 december 2021

Heerlijke dikke Vlaamse friet!! Echt zoals het oude recept, Snacks ook goed gebakken, Kroket was heerlijk, zeker voor herhaling 👍

Chm
18 december 2021

Eten was goed, kreeg alleen zak patat ipv 2 bakjes middel

Aron
18 december 2021

Heerlijk eten en precies op tijd klaar.

Jan
16 december 2021

Fantastische maaltijd. Was op tijd klaar en lekker warm. De Beyond burger was heerlijk en doet niet onder voor een “normale” burger.

van Duijvenbode
13 december 2021

Was ter plaatse druk waardoor on line bestelling niet op tijd klaar was. Ik ga ervan uit dat dit aanloopproblemen zijn :)

Mvs
12 december 2021
Anoniem
12 december 2021

Het eten was smaakvol en meer dan voldoende patat bij een gezinszak 👌

Esmee
11 december 2021

Patat was prima bakjes apart was ideaal snacks was koud. Stoofvlees was ook koud Hamburger was aangebrand en koud

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Beste Esmee, Hartelijk dank voor je feedback. Jammer dat jouw bestelling niet was zoals die hoort te zijn. Neem aub contact op, dan bieden we je een passende oplossing aan. Hartelijke groet, Hugo

Robin Wortel
5 december 2021

Erg goede kwaliteit friet en de hamburger was ook van hoge kwaliteit. Goede snackbar waar ik zeker vaker heen ga. Vriendelijk personeel ook.

Jan
4 december 2021

Lekkere zelfgemaakte patat, goede hamburgers en snacks

Lisa
4 december 2021

Eerste keer De Meeuw afgehaald en heerlijk gegeten! Hele lekkere oesterzwamkroket en ook de sate was mals en smaakvol. De patat was ook heel lekker!