Beoordelingen van Vlaams Friethuis de Meeuw Katwijk aan Zee

Recente recensies

5.0
Van Duijn shop
24 juni 2022

Bestellen via de website gaat makkelijk en overzichtelijk. Patat en snacks zijn super lekker! Je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Matthias
18 juni 2022
Lourens
13 juni 2022

Heerlijke patat en lekkere snacks. Vriendelijke service

Johanna
11 juni 2022

Heerlijke patat en snacks !

AG
10 juni 2022

Heerlijke frieten, de lekkerste in Katwijk

Loes
6 juni 2022

Het was een cadeau, we kregen te horen dat het heeeeeerlijk was en zeker voor herhaling vatbaar!

Richard Van het Ende
6 juni 2022

Zeer vriendelijke mensen. Eten was lekker echt een aanrader.

Jan van der Plas
3 juni 2022
Kaatje
29 mei 2022
Kees
29 mei 2022

Makkelijk en overzichtelijk bestellen en betalen, eten was precies op tijd klaar met ophaaltijd die aangegeven was

Carolien
29 mei 2022

De patat was heerlijk en ook de gefrituurde snacks ook! Vega loempia ook erg goed van smaak. Helaas zat de door ons online bestelde pindasaus niet bij de bestelling. Dit was jammer, zeker omdat ik we op een rustig moment bestelden. Daarnaast nog een tip: had fijn geweest als onze vega snacks apart waren verpakt. We twijfelden welke kroket nou de vega kroket was en daarnaast is het fijn als het vlees niet bij de vega producten wordt toegevoegd. De hamburger kreeg goede recensies, maar wij hadden sterk het idee dat deze al voorgebakken was, omdat het vlees niet sappig maar eerder aan de taaie kant was. Dat was jammer!

Sandra
28 mei 2022

Het was weer heerlijk! Eten is zeer goed. Keurig verzorgd en warm. Vriendelijk personeel. Bestelling ook keurig op tijd zoals altijd! Echt een aanrader!

Kees
28 mei 2022

Makelijk online bestellen en op tijd op te halen. Eten is erg lekker en je krijgt altijd voldoende.

N van Duyvenbode
27 mei 2022

Heerlijke friet en vega producten.Je kan gemakkelijk bestelling en keurig op afgesproken tijd klaar. Komen zeker terug.

Wietze Lantinga
27 mei 2022

Super lekkere friet, lekker dik en doorbakken👌

Beelen
27 mei 2022

Het lekkerste patatje stoofvlees! *****

Marja Langmuur
26 mei 2022

Keurig op tijd en het smaakte weer heerlijk!!!!)

Cor Korse
25 mei 2022

Lekker patatje👍👍

Peter
25 mei 2022

Heerlijke friet en kroketten, makkelijk bestellen, flinke porties en aardig personeel!

Erik
20 mei 2022

was weer top!

Anoniem
19 mei 2022

Lekkerste patat.

Ria Van der plas
14 mei 2022

Wij hebben er heerlijk gegeten. Een aanwinst voor Katwijk. 👍🏻

N van Duyvenbode
13 mei 2022

Heerlijke friet zeker voor herhaling vatbaar

C van Duijn
8 mei 2022

Het was heerlijk.

X
7 mei 2022
Robin
7 mei 2022
Jetty
6 mei 2022

Hard werkende mensen, die heerlijke patat bereiden en andere snack!

Willem
2 mei 2022
De Hoop
27 april 2022

Niks mis mee, al zou de friet (naar onze smaak) iets knapperiger mogen. Verder goede kwaliteit; vooral zo doorgaan!

GPfotografie
24 april 2022

Vanaf het moment dat Hugo zijn Vlaams Friethuis opende, staat hij bij ons gezin op nummer 1.

kees
24 april 2022

lekker eten, op tijd klaar als je het op komt halen na online bestellen. vriendelijke mensen.

Erwin Jonker
21 april 2022

Heerlijke patat!

B zoetemelk
20 april 2022

Wij vinden het heerlijke patat en snacks de loempia is ook heerlijk Blijf zo doorgaan je heb goede spullen

H. van Beelen
19 april 2022

Heerlijke zelf gemaakte friet. Maar ook de andere snacks zijn een aanrader. Alleen de stoofvlees is niet mijn smaak. Maar smaken verschillen.... Zeker een aanrader om te bezoeken.

Verhoef
10 april 2022
J. van der Plas
3 april 2022
Erwin
2 april 2022
Jerry
30 maart 2022
Sandra
29 maart 2022

Lekkerste friet van Katwijk.

jacqueline
28 maart 2022

de lekkerste friet in heel de omgeving aanrader de stoofvlees

Lilian en Berry
28 maart 2022

Onze favoriet :-) Heerlijke friet en snacks!

Lysander
27 maart 2022

Het was weer top!

Van straten
27 maart 2022

Alles was top

Jacob Egmond
24 maart 2022
Arjan
21 maart 2022
Jan
19 maart 2022
Jan
19 maart 2022

Echt lekkere friet!! Zijn geen echte cafetariagangers maar dit was echt super. Ook de kipnuggets waren super. Dat doen we zeker nog een keer.

Beelen
19 maart 2022

Deze patat is zooo lekker! Heerlijk mals stoofvlees ook, aanrader! *****

Roby
19 maart 2022

Helemaal top weer :)

Tessa
18 maart 2022

Nu al fan van deze plek 🙌🏼 Super vriendelijk geholpen en het eten was ook echt goed. Zelf gemaakte satésaus en heerlijke kroketten. Aanradertje!

Angela
18 maart 2022

Lekker friet en snacks! hmm

Wilma
14 maart 2022

Het was weer heerlijk. En de milkshakes zijn ook erg lekker👍🏽👍🏽

M plug
14 maart 2022

Netjes geholpen en kwaliteits spullen

Johanna
13 maart 2022
Marcel
7 maart 2022

Wederom goede patat broodje hamburger ook erg lekkerrrrrr

René vd Spek
7 maart 2022

Heerlijke patat. Wel heel keuze met bestellen😜. Verschillende sauze, erop of apart, doorbakken patat of normaal, met zout of zonder zout enz. Voor een drukke zaak denk ik niet allemaal te doen.

Marcel
28 februari 2022

Lekkere frieten

Martin
27 februari 2022

Eerste keer online besteld ( afhaal ) bij Vlaams friethuis , kan geen min punten bedenken alles klopte en heb dan ook geen klachten vandaar 5 Stere

B Moerkens
26 februari 2022

Met name de kipnuggets (voor de kinderen) waren luxer dan ik had gedacht. Er zit echt filet/vlees in. Kroket was ook mooi gepaneerd en met een ambachtelijke vulling. Wat wel fijn was aan de website is dat je kan bestellen en vervolgens de bestelling kan ophalen. (Tip) gebruik foto's van wat jullie zelf maken voor op de website en een rits voor bij google maps kan ook geen kwaad. Zat zelf op vakantiepark en na de eerste avond voor een portie voor de kids wilde ik wel op de laatste avond terugkomen om lekker vlaamse frites te halen als afsluiting.

Roby
26 februari 2022

De vegan bitterballen waren heerlijk !

Huib
21 februari 2022

Heerlijke friet met stoofvlees gegeten. Alsof je in Brabant op vakantie bent. Ga zo door Hugo!

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Wat een leuke reactie, dankjewel!

Van rijn
21 februari 2022

Heerlijk vers , en lekker ! De Vega burger word gelukkig Helemaal apart van de "echte burgers" bereid zodat je er met een gerust hart van kan genieten:) de handgemaakte Vega loempia is ook een aanrader. Zeer uitgebreide Vega kaart, zie je niet veel . Super tevreden

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Dankjewel voor je toffe review!

Martijn
17 februari 2022

Zeer te spreken over de vegan opties. Ragoutkroket en patat was top. Hopelijk in de toekomst nog meer vegan opties. Ik zag nl dat de loempia en bamischijf wel met dierlijke producten verwerkt zijn.

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Hoi Martijn, De bamihap en Loempia zijn inderdaad vegetarisch en niet vegan. We zijn met meer producten bezig! Wist je dat oa onze Beyond Burger en oesterzwam kroket wel vegan zijn? Groet, Hugo van de Meeuw

Peter Jansen
16 februari 2022

Heerlijke dikke en krokante frites.

Cor
13 februari 2022
Johanna
11 februari 2022

Heerlijke friet !!!

Mason
6 februari 2022
Peter Jansen
6 februari 2022

Prima Vlaamse frites. Heerlijk krokant, smaakvol en prima struktuur. Vriendelijke en snelle service!

van Haeften
6 februari 2022
Lysander
5 februari 2022

Goed eten en vriendelijk personeel!

Margriet Messemaker
5 februari 2022

Het was heerlijk, vooral de hamburger was lekker!

William
3 februari 2022

Snel, vriendelijk en lekker!!

Liesbeth
3 februari 2022

Heerlijke friet, pindasaus top! Heerlijk gegeten, komen zeker terug!

W
31 januari 2022

W.van duijn

van der Plas
30 januari 2022

Wat een heerlijke patat!!! De snacks waren ook heel goed( bamiblok, frikandel, kaassoufle) en een hele lekkere pindasaus.

H
28 januari 2022

Toptent, vlot geholpen. Goede kwaliteit

Aria ravensbergen
27 januari 2022

Super gegeten

ouwehand
26 januari 2022

de patat was heerlijk

Jacobs
24 januari 2022

Heerlijke patat en ook het broodje hamburger was erg goed. Voor herhaling vatbaar!! Ook makkelijk dat je online kan bestellen

Leo van Duyvenboe
23 januari 2022

Heel gemakkelijk een bestelling te plaatsen prima kwaliteit en gereed op de afgesproken tijd

Aad van den Eijkel
23 januari 2022

Super lekker en van te voren bestellen , ophalen en het staat klaar als je komt. Super.

Jacqueline
22 januari 2022

Heerlijke patat, vers en het blijft knapperig en genoeg snacks om uit te kiezen. Fijn dat je online kan bestellen en er aangegeven wordt hoe laat de bestelling klaar is. Leuke bediening.

C Dijkhuizen
22 januari 2022

je vraagt om portie patat zit alles in 1 zak vind ik niet fijn saus wat je op de patat besteld zit in bakje erbij niet erg op zich maar had helaas niet alle saus erbij gekregen en je besteld voor een tijd en moet je nog 15 min wachten op je bestelling . maar de patat en snacks wat we hebben gegeten was goed .

Kees Nijgh
22 januari 2022

Patat en snacks waren heerlijk, stoofvlees was veel te waterig, het leek wel soep.

Bart Verdoes
22 januari 2022

Heerlijke verse frieten. Jammer dat we ipv 2 x vegetarische bitterballen 2 x een kroket kregen. Wel bij opbellen direct opgelost. Super dat er veel vegetarische snacks zijn. Nog zelfgemaakte kaassouffle toevoegen? Zie die vd Pollepel. De pindasaus is te zoet. Meer sambal er in.

Truus
21 januari 2022

Heerlijke frietjes !!!!!

Klaas
21 januari 2022

Was top, heerlijke frieten!

Marijke
21 januari 2022

Wat een heerlijke zak friet hadden we. Heerlijk in combinatie met het stoofvlees. Ik kom zeker terug.

Gast
16 januari 2022

Helemaal goed en lkkr. Een minpuntje wat dunnere Pindasaus

Petra
16 januari 2022

Patat en snacks top voor n prima prijs!

Aria ravensbergen
16 januari 2022

Heerlijk patatje en zeer vriendelijk geholpen !!! Veel keuze in vega snacks

Martijn
16 januari 2022

Prima service en vooral goed personeel!

Michel Driebergen
15 januari 2022

Makkelijk bestellen goede patat en snacks Vrienden bediening

Amerik
15 januari 2022

Heerlijke vlaamse friet. Ruim assortiment snacks! Makkelijk online bestellen en afhalen!

Anoniem
13 januari 2022

Top! online bestelling Bestelling afgehaald. Vriendelijk personeel Lekker eten! Tip: Het broodje van het broodje hamburger mag wel iets warmer zijn.

wil van duijvenvoorde
10 januari 2022

Wij werden verrast door de goede kwaliteit van de frites en de handgemaakte loempia!! Ook de pindasaus is een aanrader. Heerlijk!

Siebe
10 januari 2022

Lekker frietje en een uitstekende kroket. Makkelijk online bestellen en op de afgesproken tijd gereed.

MM van den Berg
9 januari 2022

Helemaal Top!

R.
9 januari 2022

Goede kwaliteit, jammer dat we er thuis pas achter kwamen dat de saus niet bij de bestelling zat

kees
8 januari 2022

Kwaliteit is prima. Aandachtspunt is wel gelijktijdige bereiding van producten zodat deze alle warm afgeleverd worden.

Lina
6 januari 2022

Heerlijk gegeten, voldoende friet, goed op smaak, vriendelijk personeel

Martina
2 januari 2021

Mijn bestelling was stipt op tijd klaar! Heerlijke frieten en lekkere snacks. Milkshakes op het menu zou fijn zijn. :)

J.Guijt
30 december 2021
Berfelo
29 december 2021

Erg lekkere vlaamse frieten net zoals de snacks en de hamburgers! Als we weer eens in Katwijk aan Zee zijn, zullen we zeker hier weer wat van jullie eten! Een waardige opvolger van de Heeren van Katwijck!!!

Fam. De Groot
24 december 2021

Wij hadden bij Vlaamse friet de brede frieten verwacht, wat niet het geval bleek te zijn. De friet is echter heel erg goed, en ook de (Vlaamse) sauzen zijn fijn voor de variatie. Verder is het stoofvlees subliem, dat gaan we zeker vaker halen. Wij haalden onze friet vroeger altijd trouw bij Lef (was echt top), maar sinds de overname door Frietbar is de kwaliteit zeer wisselvallig geweest en te vaak erg matig. Wij kunnen erg van goede friet genieten en halen onze friet voortaan bij het Vlaams Friethuis, wat een aanwinst!

L van duijn
24 december 2021

Heerlijk gegeten ! Voor herhaling vatbaar

Arenda
24 december 2021

Lekker gegeten service was top 👍🏼 Kaassoufle heerlijk !

Van Rijn
19 december 2021

Heerlijke dikke Vlaamse friet!! Echt zoals het oude recept, Snacks ook goed gebakken, Kroket was heerlijk, zeker voor herhaling 👍

Chm
18 december 2021

Eten was goed, kreeg alleen zak patat ipv 2 bakjes middel

Aron
18 december 2021

Heerlijk eten en precies op tijd klaar.

Jan
16 december 2021

Fantastische maaltijd. Was op tijd klaar en lekker warm. De Beyond burger was heerlijk en doet niet onder voor een “normale” burger.

van Duijvenbode
13 december 2021

Was ter plaatse druk waardoor on line bestelling niet op tijd klaar was. Ik ga ervan uit dat dit aanloopproblemen zijn :)

Mvs
12 december 2021
Anoniem
12 december 2021

Het eten was smaakvol en meer dan voldoende patat bij een gezinszak 👌

Esmee
11 december 2021

Patat was prima bakjes apart was ideaal snacks was koud. Stoofvlees was ook koud Hamburger was aangebrand en koud

Reactie van Vlaams Friethuis de Meeuw

Beste Esmee, Hartelijk dank voor je feedback. Jammer dat jouw bestelling niet was zoals die hoort te zijn. Neem aub contact op, dan bieden we je een passende oplossing aan. Hartelijke groet, Hugo

Robin Wortel
5 december 2021

Erg goede kwaliteit friet en de hamburger was ook van hoge kwaliteit. Goede snackbar waar ik zeker vaker heen ga. Vriendelijk personeel ook.

Jan
4 december 2021

Lekkere zelfgemaakte patat, goede hamburgers en snacks

Lisa
4 december 2021

Eerste keer De Meeuw afgehaald en heerlijk gegeten! Hele lekkere oesterzwamkroket en ook de sate was mals en smaakvol. De patat was ook heel lekker!